Over mij:   

Over wat succes is kunnen we lang en breed praten. Is het geld, is het vrijheid, onafhankelijkheid of meer tijd voor jezelf en familie. Of is het een state of mind? Dat zal voor eenieder anders-zijn.
Ik ben zelf voor het laatste: succes is: als je echt datgene gaat doen wat je diep van binnen ook echt wil!


Hoi, ik ben Paul Singh   


Ik ben een no-nonsense ondernemer. Een pure realist die vol energie zit, erg gedreven en leergierig is. Mijn omgeving omschrijft me als een sensitieve luisteraar en die zeer actie gericht is. Laat mensen zelf denken en met oplossingen komen. Een van mijn persoonlijke passies en interesses liggen in het verbinden van mensen met hunzelf en met hun omgeving. Eerlijkheid en vertrouwen zijn een van mijn belangrijkste kernwaardes. Zonder deze basis begin ik nergens aan.

Mijn specialisme:

Al op jonge leeftijd ben ik in aanraking gekomen met het ondernemerschap. Ben reeds meer dan 17 jaar actief als ondernemer. Heb in die jaren vele dieptepunten en hoogtepunten mogen mee maken. In 2019 ben ik voornamelijk bezig geweest met diverse organisatievraagstukken van kleine en middelgrote bedrijven. Het coachen van ondernemers en hun personeel. Adviseren op gebied van sales en verandermanagement zijn mijn dagelijkse werkzaamheden. Bovendien run ik samen met mijn partners een MKB-productie bedrijf in Nederland en in India. Waar ruim tachtig man werken. Tijdens het personal coachen van werknemers, ontdekte ik de positieve invloed op hun en hun omgeving. Sindsdien, heb ik besloten om mijn coaching skills veder uit te breiden.

En coach ik mensen op:

Ondernemerschap

Verandering en transformatie op persoonlijk vlak

Familiebedrijven en hun interne uitdagingen

Diepgang zelfbewust wording en zelfvertrouwen


Mijn achtergrond:

Heb een Indiase achtergrond ben op mijn derde levensjaar geïmmigreerd naar Nederland.
Gezien de gezin samenstelling ben ik na mijn middelbare school gelijk gaan werken. Medio 2002 wou ik voor mijn zelf beginnen. Heb in die periode samen met mijn partner een onderneming opgericht. Zoals vele ondernemingen. Heeft deze onderneming ook een rollercoaster reis doorgemaakt. In 2018 heb ik het besluit genomen om mensen te gaan coachen. Na het volgen van een aantal coach opleidingen mag ik mijzelf coach noemen. Ik ben als coach aangesloten bij het ICF. (International Coach Federation) Dat houdt in dat ik diverse coaching certificaten moest behalen. En dat ik mezelf constant veder blijf ontwikkelen in deze discipline. Behalve dat ik erg ratio gedreven ben verdiep ik me ook in de spirituele kant van de mens. En help ik mensen om hun innerlijke rust te vinden.


Mijn werkwijze is heel simpel:

Kijken, Luisteren Voelen, Analyseren, Plan maken, Uitvoeren, Anticiperen en Doorpakken

Ben behoorlijk direct, maar op een positieve manier. Hou geen dingen achter. Maar respecteer de individuele waarden.
Eerlijkheid duurt namelijk het langst. Heb een open mindset. Doordat ik veel internationaal werk ben ik toegankelijk voor vele culturen en denkwijzen. Ik begrijp daardoor ook vele hiërarchische modellen in culturen binnen de samenleving.
Ik ben geen coach die een koffie praatje houd! Ik hou van interactie en ik zal door middel van leuke oefeningen jou proberen uit te dagen.

Ik sta klaar om jou te helpen!

Lets connect : (Click hier ) voor meer informatie over mij op mijn LinkedIn Page .

Take care

Paul Singh

Personal and Business Coach
Co-Active coaching member of the ICF International Coach Federation

WhatsApp me ( Click here)